Mobbing med døden til følge er så alvorlig at det får følger for regjeringen. Talsmann Gabriel Attal forsøker å svare. Alle fakta må på bordet. Foto: Christopher Ena/AP/NTB

Funnet av det forslåtte liket til en 14 år gammel jente i Seinen i Paris, får franske myndigheter til å slå alarm. Dødsfallet knyttes til mobbing i skolen.

To 15-åringer er arrestert av politiet etter funnet av den døde jenta mandag. De gikk på samme skole i utkanten av Paris.

Jenta ble mobbet av medelever. Det skal blant annet ha sirkulert bilder av henne i undertøy på Snapchat.

Ifølge påtalemyndigheten hadde den ene tiltalte 15-åringen fortalt moren sin at han og en venninne hadde slått en jente, som falt i elva Seine.

– Det som skjedde med denne unge jenta er helt forferdelig og ufyselig, sier talsmann Gabriel Attal etter et regjeringsmøte ledet av president Emmanuel Macron. Attal sier det er behov for raskere og mer effektive straffereaksjoner mot unge lovbrytere. Han lovet at de ansvarlige for jentas død vil bli straffet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.