Alexandria Ocasio-Cortez takker medarbeidere og velgere i Bronx valgdagen. AOCs aksjer står sterkere. Mediene promoterer henne i et positivt lys, de beste vinklene osv. Det virker. Foto: Kathy Willens/AP/Scanpix

Demokratene har stiftet en organisasjon som systematisk skal kartlegge og samle inn navnene på alle som jobbet for Trump. Disse skal brennemerkes. De skal ikke få jobber heretter, og ellers møte andre ubehageligheter. Det skal tjene som en advarsel for fremtiden.

Prosjektet minner om proskripsjonslister, lister over folk som skal lukes ut.

“The world should never forget those who, when faced with a decision, chose to put their money, their time, and their reputations behind separating children from their families, encouraging racism and anti-Semitism, and negligently causing the unnecessary loss of life and economic devastation from our country’s failed response to the COVID-19 pandemic,” the site for the “Trump Accountability Project” reads.

Det var Alexandria Ocasio-Cortez som først avslørte eksistensen av listene fredag.

“Is anyone archiving these Trump sycophants for when they try to downplay or deny their complicity in the future?” she wrote. “I foresee decent probability of many deleted Tweets, writings, photos in the future.”

Ocasio-Cortez slår an repressive, totalitære takter. Hun vil at den sosiale prisen for å ha jobbet for Trump blir så stor at de forsøker å slette sin fortid og ligger lavt.

Ocasio-Cortez fikk svar fra en tidligere Obama-medarbeider, Michael Simon, som fortalte at de arbeidet med å kartlegge alle som ikke bare arbeidet for, men ble utnevnt av Trump:

“Yes we are,” he wrote, replying to AOC’s request for a roundup of Trump “sycophants” and linking to the project’s website. “Every Administration staffer, campaign staffer, bundler, lawyer who represented them – everyone.”

Det var dette at «alle» skal kartlegges med personlig info som skremte en del mennesker. Hva var det disse personene holdt på med? Hva skulle de bruke informasjonen til?

Flere insidere fra Obama-administrasjonen og kampanjen til Pete Buttigieg dukket opp:

Following Simon’s tweet, others such as former national press secretary for the Democratic National Committee and former senior spokesman for the Obama presidential campaign Hari Sevugan as well as a former staffer for the Buttigieg Campaign Emily Abrams posted about the project, encouraging people to join their movement.

Prosjektet tiltrakk seg såpass mye negativ oppmerksomhet at initiativtakerne begynte å redigere tekstene.

Men prosjektet er ikke nedlagt. Det er bare tonet ned.

Dette er den overvåkningsstaten Demokrattene ikke har noen skrupler med å skape, og den bygger på straff og utstøtelse av dem som defineres som fiender.

Dette har lite med demokrati å gjøre.

Utad snakker Biden om samling. Underhånden arbeider man med kartlegging, straff og ødeleggelse av mennesker. Formålet er at et fenomen som Trump aldri skal kunne dukke opp igjen.

 

Democrats Compile List Of Names Targeting White House Staff, Trump Campaign, Judges, And Donors
Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.