Den drapssiktede 37-åringen fra Haugesund i Rogaland nekter fremdeles å la seg avhøre og har fått oppnevnt Brynjar Meling som ny advokat. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix

Den drapssiktede 37-åringen fra Haugesund i Rogaland nekter fremdeles å la seg avhøre og har fått oppnevnt ny advokat.

Den 9. juni ble en 35 år gammel mann knivstukket i Haraldsgata i Haugesund sentrum og dør senere av skadene. Den 37 år gammel mannen er siktet for drapet, men har ikke latt seg avhøre av politiet.

– Han har rett til ikke å forklare seg, selv om vi skulle ønske at han ville forklare seg til oss, sier politiadvokat Øyvind Bore i Sørvest politidistrikt til Haugesunds Avis.

Mannen, som sitter varetektsfengslet i Stavanger fengsel, har likevel uttrykt at han ikke erkjenner straffskyld. Han har også fått oppnevnt Brynjar Meling som ny advokat.

– Når det gjelder min klient, så sier vel omstendighetene i saken litt om hvordan han har det. Jeg ønsker foreløpig ikke å si noe om hvordan han forholder seg til siktelsen, sier Meling til avisen.

Politiet opplyser at analysene av funnene på åstedet er analysert, og at det jobbes videre med vitner.

En rettspsykiatrisk sakkyndig skal innen 17. august levere en erklæring om drapssiktede.

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.