Politi ved stedet på Jeløya i Moss der en kvinne ble funnet død onsdag ettermiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig, og en mann er pågrepet i saken. Foto: NYHETSTIPS.NO / NTB scanpix

En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet i Moss onsdag ettermiddag. En 30 år gammel mann er siktet for drap. Han er kjenner de faktiske forhold.

Jourhavende jurist John Skarpeid i Øst politidistrikt opplyser at politiet dro til adressen ved 14-tiden onsdag ettermiddag etter å ha mottatt en melding fra en av kvinnens arbeidskollegaer.

– Kollegaen var bekymret siden kvinnen ikke hadde møtt på jobb de to siste dagene, sier Skarpeid til NTB.

Kvinnen i 50-årene ble funnet død av politiet. En 30 år gammel mann som oppholdt seg på stedet, ble pågrepet av politiet og er nå siktet for drap.

Erkjenner faktiske forhold
Skarpeid opplyser at den siktede mannen i avhør har erkjent de faktiske forhold, men at han formelt ikke har tatt stilling til skyldspørsmålet.

Mannen vil bli begjært varetektsfengslet og fremstilt for fengsling torsdag eller fredag.

Politiet har til nå ikke villet bekrefte om den døde kvinnen ble funnet inne eller utenfor adressen på Jeløya, eller si om det er gjort funn av noe drapsvåpen.

Politiet har også vært tilbakeholdne med informasjon om den drapssiktede mannen og den avdøde kvinnen kjente hverandre.

– Vi vil foreløpig ikke si noe om hva slags relasjon de to har hatt til hverandre, sier Skarpeid.

Politiet tilbakeholdne med informasjon
Mannen har fått oppnevnt en forsvarer, advokat Sille Heidar. Onsdag kveld har han vært i samtaler med forsvareren, og han avhøres av politiet.

Det er ikke kjent hvordan 30-åringen stiller seg til siktelsen. NTB har hittil ikke fått svar på sine henvendelser til siktedes forsvarer.

Onsdag ettermiddag og kveld jobbet politiets krimteknikere på stedet, og de hadde satt opp et telt rundt en bil ved adressen. Det har også blitt gjort avhør av vitner og naboer.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂