Oslo-politiets Johan Fredriksen og Grete Lien Metlid. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

En kvinne i 60-årene ble fredag ettermiddag funnet død på en adresse i Oslo. Hennes sønn i 40-årene er pågrepet og siktet for drap.

– Oslo politidistrikt mottok i ettermiddag opplysninger som ledet til at en voksen kvinne ble funnet død på en adresse i Oslo, heter det i en pressemelding.

Til VG opplyser leder for etterretning og etterforskning Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt at det er en etnisk norsk mann som er siktet.

Hun opplyser at det dreier seg om en kvinne i 60-årene og hennes sønn i 40-årene.

– Vi fikk opplysninger i ettermiddag fra helse som gjorde at man dro til en adresse og gjorde undersøkelser, og der fant man henne, sier Metlid.

Mannen ble pågrepet et annet sted i Oslo noen tid senere. Han sitter nå i arrest og vil bli avhørt nærmere lørdag.

– Det pågår varsling av pårørende, og vi vil av den grunn ikke kunne gi særlig ytterligere opplysninger i saken per nå, heter det videre i pressemeldingen.

Til NTB opplyser Metlid at den drapssiktede mannen har fått oppnevnt Marijana Lozic som forsvarer.

– På grunn av sakens omstendigheter har vi konkludert med at det ikke blir noe avhør nå. Mer enn det vil jeg ikke si på nåværende tidspunkt. Hvordan mannen stiller seg til siktelsen, har de ikke drøftet ennå, opplyser Lozic til VG.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.