Politiinspektør Agnes Beate Hemiø (t.v.) og etterforskningsleder Christian Berge under pressekonferanse etter at tre kvinner ble knivstukket i Sarpsborg sent tirsdag kveld. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Den drapssiktede somalieren (31) i Sarpsborg er varetektsfengslet i fire uker, melder TV2. Det er nå bekreftet at kvinnen (50) som ble drept var et tilfeldig offer. De to andre kvinnene hadde samme etniske bakgrunn og hadde en relasjon til drapsmannen.

Navnet på den drepte har ennå ikke kommet ut, og det oppgis heller ikke eksplisitt at hun er norsk. Men alt tyder på det. De som legger ned minneblomster er norske.

 

Kjøp Klanen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.