Nytt

Foto: Thor Dag Halvorsen.

Politiet rykket ut da det kom en nødmelding fra Moenskogen på Borgenhaugen i Sarpsborg i formiddag. Da de kom til den oppgitte adressen, fant de en kvinne som ble erklært død på stedet.

En person ble raskt pågrepet og siktet for drap på sin kone. Politiet melder at det var flere til stede i huset da ugjerningen fant sted, og at parets to barn kan ha vært vitne til at deres mor ble drept.

Verken offeret eller den siktede ektemannen er norske statsborgere, men politiet vil ikke gå ut med deres nasjonalitet «av hensyn til etterforskningen». Navnene på de som står oppført i telefonkatalogen på nevnte adresse, lyder imidlertid arabiske.

Mannen viser seg dessuten å være siktet for uaktsomt drap på sin 4 måneder gamle sønn. Han var på frifot fordi tiltalen ble tatt ut nå i desember og saken ennå ikke var berammet, opplyste politiet på sin pressekonferanse i ettermiddag.

Politiet tar sikte på å avhøre siktede i løpet av kvelden.
 Barna blir tatt hånd om av barnevernet og får nødvendig oppfølging, og det er planlagt tilrettelagte avhør av barna i morgen.

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad skal offeret være drept med en øks eller en økselignende gjenstand, men på det nåværende stadium i etterforskningen vil ikke politiet gå ut med hva som er drapsvåpenet eller om det er funnet og sikret. Men avisen sier de har opplysninger om at åstedet skal ha vært svært blodig.

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!