Tavle

«Jesus f*cking Christ, can’t we even have a pandemic without being offended?!?»

Bill Maher er skremt av at det er folk i samfunnet som heller vil dø av Kina-viruset/korona/Covid-19 enn å benevne pandemien med «galt navn».

Men dette handler ikke om å baksnakke eller skjære en hel kultur over en kam, det handler om å stedfeste et fenomen. Om tørre, presise fakta, slik vitenskapen i århundrer har gjort med en lang rekke sykdommer tidligere. Uten at noen har hevet et øyebryn – eller blandet inn hudfarge og etnisitet.

PK-politiet har alltid forfektet at å kritisere en kultur eller kulturell adferd som er anderledes enn vår egen, er rasisitisk. Det er jo derfor burka er ok i manges øyne. De som ser rasister over alt avslører bare sin selektive hukommelse og historieløshet.

 

Kjøp Alexander Graus «Hypermoral» fra Document Forlag her. Nå satt ned fra 299 til 210 kroner!