Gjesteskribent

Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix

I dag vil en del mennesker rystes over det brutale overfallet som rammet to uskyldige nordmenn i Haugerud (Groruddalen) på nyttårsaften. To menn skal ha blitt utsatt for en organisert voldshendelse hvor tenner har blitt slått ut, flere ben har blitt brukket, indre blødninger har forekommet som følge av spark mot hodet, og deler av et øre skal ha blitt avskåret.

Området er plaget av utenlandske gjenger, og én av måtene de er plaget på, er alvorlige angrep mot innbyggere som har besøkt den lokale kroen for hygge, samvær — og alkohol, slik som på nyttårsaften.

De etablerte mediene har enda ikke omtalt saken, men vil tvinges til det i dag etter offisielle uttalelser. Hadde dette vært nordmenn som gikk rundt og banket opp – og attpåtil lemlestet – utlendinger organisert, ville det blitt politisk ramaskrik, godt muligens folketog og mediaomtale herfra til Løvebakken.

Voldsbølgene som jeg tidligere har omtalt er ikke isolerte hendelser utenfor vår kontroll. De er – dessverre – naturlige konsekvenser av den skjødesløse flyktning-, innvandrings- og integreringspolitikken som har blitt ført av våre hovedstrømspolitikere i flere tiår. Bølgene vil fortsette inn i en ny samfunnstilstand, kombinert med dype kulturelle kløfter, hvor hen vår kanskje aller viktigste verdi, nemlig den integrerte tilliten mellom landets innbyggere, vil falle mellom og ned. Da ønsker jeg den nordiske modellen lykke til.

Landet vårt begynner å få svenske tilstander, og det bør bekymre enhver sjel som har tenkt å etterlate seg etterkommere i fremtidens Norge. I nabolandet vårt fant omtrent 120 eksplosjoner sted på bare 6 måneder i fjor, antall dødelige skyteepisoder har tidoblet (!) seg i løpet av en generasjon, bilbranner er nesten dagligdags (det var for øvrig én i natt, antageligvis en forsinket nyttårsmarkering), det hives håndgranater i urbane strøk, voldtektsstatistikken viser at det er en firedobling av antall voldtekter siden 20 år siden, vold mot kvinner øker, antall dømte synker, og svenske innbyggere med utenlandsk opprinnelse er høyt overrepresentert i samtlige av disse kategoriene.

Allerede har vi sett stygge skildringer av nordmenn som blir overfalt av mangetallige «ungdomsgjenger» i organiserte angrep. Ofrene er ofte unge, mellom 15-25. Enkelte helger forekommer dette flere ganger i løpet av noen få dager. Men også i ukedagene. Gatene er ikke lenger trygge. De som blir brutalt overfalt (og det er MANGE eksempler på dette i Norge den siste tiden), får varige men, og det gjør noe irreversibelt med disse menneskene individuelt, samt noe kulturelt for hele den norske befolkningen – kollektivt. Det skal virkelig ikke være sånn i dette landet.

Og dette har kommet, vil vedvare og kommer også til å øke i omfang i Norge. Det VIL det. Det er en demografisk realitet, med grobunn i vårt ekstremt naive syn på islam og vår egen kultur. Så bare spenn deg fast i setet og forbered deg på turbulensen som venter med vårt politiske lederskaps politiske eksperimenter.

Det var ikke sånn, det skal ikke være sånn, og vi kan ikke la det bli sånn. Hovedstrømsmediene må våkne, og det samme må politikerstanden.

 

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!