En ung mann er brakt til sykehus med alvorlige hodeskader etter et slagsmål med flere involverte på Oslo City torsdag ettermiddag. En er pågrepet.

– Flere unge menn ble sett løpende fra stedet. Både fornærmede og mistenkte er alle unge menn av utenlandsk opprinnelse. De er neppe over 20 år, men vi har ikke fått personalia ennå, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

En mann ble pågrepet kort tid etter slagsmålet. Til sammen skal sju-åtte unge menn ha vært involvert.

Det er ingenting innledningsvis som tyder på at det er brukt våpen eller andre gjenstander. Hodeskadene fornærmede er påført har, mest sannsynlig kommet som følge slag, spark eller ved fall.

Politiet fikk melding om slagsmålet i 17-tiden. Da mannskapene ankom kjøpesenteret i sentrum av hovedstaden fant de fornærmede liggende på gulvet i underetasjen inne i bygningen.

Ifølge Gulbrandsen har politiet en viss formening om hvem de involverte er, og har noen navn å jobbe med i etterforskningen. Slagsmålet fant sted inne på Oslo City i det travle ettermiddagsrushet. Det var derfor rikelig med vitner til hendelsen.

– Vi jobber med vitner og videoovervåking, sier Gulbrandsen.

«Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂