Illustrasjonsfoto, stillfoto av macheteangrep i Leyton, London fra politimanns bodycam.

To personer er alvorlig skadd og behandles på sykehus etter et slagsmål på Torshov i Oslo natt til fredag. Politiet har pågrepet tre personer.

De fem unge mennene var involvert i et slagsmålet på gata på Torshov natt til fredag, og politiet sier de har dannet seg et godt bilde av hva som skjedde.

– Vi har snakket med vitner og sikret spor på stedet. Fem personer var involvert i slagsmålet, og to personer ble alvorlig skadd. Tre er pågrepet, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i politiet i Oslo til NTB.

De to fornærmede er i starten av 20-årene og i slutten av tenårene. De ble kjørt til sykehus og behandles for alvorlige skader.

Det ble brukt kniv og machete i slagsmålet, som politiet ser i sammenheng med en pågående konflikt mellom unge i Oslo. De tre som er pågrepet, er alle i 20-årene, og politiet utelukker ikke flere pågripelser i saken.

– Flere av de involverte har vært involvert i lignende hendelser den siste måneden, sier Hekkelstrand.

Politiet fikk flere meldinger som slagsmålet i Edward Griegs allé på Torshov kvart over tolv, og var raskt på stedet med flere patruljer. Der fikk de kontroll på fem personer, inkludert de to som ble sendt til sykehus.

En av de pågrepne fikk mindre kuttskader i hodet, og ble behandlet på legevakt før han ble kjørt i arresten.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.