Politiet har fått vitnebeskrivelser av de involverte, men ønsker ikke å gå ut med annet enn at de beskrives som unge gutter i mørke klær, melder TV 2.

To personer er alvorlig skadd og er sendt til sykehus etter et slagsmål på Torshov i Oslo natt til fredag. Politiet har kontroll på ytterligere tre personer.

Politiet sier deres innledende undersøkelser tyder på at fem personer var involvert i slagsmålet på gata på Torshov natt til fredag.

– Trolig har det blitt brukt både kniv og machete, skriver de på Twitter.

Politiet har kontroll på fem personer, inkludert de to som er sendt til sykehus, som de også mener har vært involvert i slagsmålet.

– Vi fikk mange meldinger om at det var et slagsmål i Edward Griegs allé kvart over tolv. Vi var der med patruljer noen minutter senere og fikk kontroll på to personer som framsto som knivstukket. Disse ble kjørt til sykehus med alvorlige skader, sa operasjonsleder Rune Hekkelstrand i politiet i Oslo til NTB like før klokken 1 natt til fredag.

I tillegg stoppet patruljene på stedet en person som hadde lettere skader. Vedkommende er kjørt til legevakt.

– Det er uklart hvilken rolle han har hatt, sa Hekkelstrand.

Politiet opplyste at de skulle snakke med vitner på stedet for å finne ut hva som har skjedd.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.