Nytt

En mann i 20-årene ble kjørt til sykehus med en stygg flenge i ansiktet etter et slagsmål i Oslo natt til lørdag. En mann i 20-årene er pågrepet og siktet.

– Han er i utgangspunktet siktet for kroppsskade, så får vi se hva det blir til, sier operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til NTB natt til lørdag.

Den fornærmede mannen ble sent til Ullevål sykehus med det Ullsand betegner som en stygg flenge i ansiktet etter å ha blitt kuttet i ansiktet med en skarp gjenstand.

Bakgrunnen for slagsmålet, som fant sted i Calmeyers gate i Oslo sentrum, er ukjent.

Politiet meldte om hendelsen på Twitter klokken 4.34.

Lørdag morgen sier operasjonsleder Tor Grøttum at politiet har kontroll på ytterligere en person som de setter i sammenheng med slagsmålet. Vedkommende har foreløpig status som vitne, men det jobbes nå med å få identifisert hvilken rolle vedkommende har hatt.

Samtidig leter politiet etter flere involverte.

– Det var fem-seks personer som var involvert i slagsmålet, som ble oppdaget av en polititjenestemann som ikke var på jobb. En person med kniv ble sett løpende mot Osterhaus’ gate og vi leter nå etter de øvrige involverte personene, blant annet ved å sjekke kameraovervåkningen i området. Det kan også være flere fornærmede parter, sier Grøttum.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!