En gutt ble torsdag kveld knivstukket i ansiktet med en stor knivlignende gjenstand ved Bogerud T-bane i Oslo. Foto: Jil Yngland / NTB

Fredag morgen pågrep politiet ytterligere to unge menn i forbindelse med 16-åringen som ble skadet i ansiktet av en stor kniv eller machete på Bogerud i Oslo, torsdag kveld. De to er siktet for kroppsskade, og politiet utelukker ikke flere pågripelser.

Litt før kl halv sju torsdag kveld fikk politiet melding om et slagsmål på Bogerud T-banestasjon, nord i Oslo. Minst åtte personer var involvert, og en 16-årig gutt fikk en lang flenge i ansiktet og ble kjørt til sykehus.

Flere av de involverte løp fra stedet da politiet ankom, men en person ble pågrepet.

– Flere løp fra stedet da politiet kom, og én person ble liggende igjen. Vedkommende som lå igjen har et stort, dypt kutt i ansiktet, sier operasjonsleder Pedersen. (NTB)

Politiet uttalte senere på kvelden at de hadde en ganske god formening over hva som hadde skjedd og hvem de involverte var.

Litt over kl 06 fredag morgen kom det en ny oppdatering fra Oslo-politiet på Twitter:

16-åring hugget i ansiktet med machete eller øks – til sykehus med store ansiktsskader

Kjøp Halvor Foslis bok her! Nå i nytt opplag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.