Nytt

– En mann på 23 år behandles for alvorlige hodeskader, sa operasjonsleder Tor Gulbrandsen til TV 2 i morges. Illustrasjonsfoto. Heiko Junge / NTB scanpix

Politiet har pågrepet en mann og leter etter en annen etter at minst ti personer havnet i slagsmål utenfor Sentrum Scene i Oslo. Én mann (23) er alvorlig skadd.

Politiet fikk melding om hendelsen ved 3-tiden natt til lørdag. Slagsmålet skal ha forflyttet seg til baksiden av Sentrum Scene.

– En mann er pågrepet for å ha utøvd vold mot en kvinne som var involvert i slagsmålet. Hun er tatt til legevakta med hodeskader. En annen mann er imidlertid på frifot. Vi mener han har påført en annen mann alvorlige skader, sier operasjonsleder Tor Guldbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

– Vi jobber med dette og innhenter mye informasjon fra involverte og tekniske spor. Og da vil vi komme nærmere gjerningsmannen, sier Guldbrandsen.

De involverte personene i masseslagsmålet var unge voksne i begynnelsen og midten av 20-årene, ifølge TV 2. Den skadde kvinnen er 21 år.