Jeremy Corbyns beslutning om at Labour skal være nøytrale i spørsmålet om Brexit frem til etter et nyvalg har ikke slått an hos velgerne. Istedet går velgerne til de partiene som har tatt et klart standpunkt. Britisk partipolitikk på en høyre-venstre skala har nærmest forsvunnet i Brexit-prosessen. Hvorvidt man ønsker at landet skal være uavhengig eller medlem av EU trumfer de fleste andre temaer.

Labour forsøkte å friste med 4-dagers uke, men det skapte ingen begeistring hos velgerne. Resultatet av Labours feilslåtte Brexit-strategi har gjort at de nå må se seg forbigått av Liberaldemokratene som vil nulle ut resultatet av folkeavstemningen fra 2016 og bli i EU.

A new survey conducted by YouGov puts the Tories on 34 per cent while the Lib Dems are now in second place with Labour relegated to third place

Daily Mail