Det har vært et ordtak i lang tid at det kommer til å gå dårlig for Sverige. Perspektivet har vært fremtid. Men dramatiske begivenheter river opp denne trøsten og viser oss at myndighetene allerede har mistet kontrollen.

Henrettelsen av Karolin Hehnaz Hakim (31) mens hun står med sitt to måneder gamle barn i armene, er en hendelse som flerrer forhenget og lar oss se inn i et Sverige som selv oppleste har vanskelig for å ta inn.

Karolin var åpenbart en vakker kvinne, amibisøs og med evne til å gjennomføre legestudiet. Men hun hadde en mann som hadde en kriminell fortid, og det blant tunge kriminelle. Menn som utfører kupp som minner om militære operasjoner og får utbytte på 60 millioner, hvorav mesteparten ikke er kommet til rette, er farlige.

Om det var Brøndby-ranet eller et drap i Malmø hvor hun forklarte seg for tre år siden, får vi kanskje aldri vite. Men det viser hvordan kriminaliteten og volden spiste seg inn mot Karolins liv: Via mannens fortid og legeyrket. Forviklingene ble mange. Slik går det når man lever i samfunn hvor anarki og kaos brer seg. Det er sluttsummen for Sveriges del: Kaos og anarki.

Og det er på full vei også til Norge: Det har selvfølgelig med antall å gjøre. Sverige tok imot 50.000 i første halvår.»En nedgang», kalte NTB det. Man kunne utledet mye av denne tørre oppramsingen:

Totalt innvandret det i første halvår 55.222 personer til Sverige, det laveste tallet siden 2013.

Størst nedgang har det vært i antallet syrere, som har vært den største gruppe de siste årene.

– Det har vært en kraftig reduksjon, mer enn en halvering, sier Tomas Johansson i Statistiska centralbyrån.

Den største gruppen hittil i år er svenskfødte som vender tilbake til Sverige, etterfulgt av afghanere.

Innvandringen fra Afghanistan har økt, sammenlignet med tidligere år, og det er menn som står for hele økningen, sier Johansson. (NTB)

Sverige har mistet kontrollen over befolkningen. Myndighetene vet ikke hvem som oppholder seg i landet. Likevel lar de strømmen fortsette. Det er nærmest nihilistisk og selvdestruktivt.

Hva vil skje i Sverige? Henrettelsen av Karolin Hhnaz Hakim markerte ett punkt på en spiral som går nedover.

Det var trolig utført av en ungdom som hadde fått et «oppdrag». I Colombia hadde man da narkokongene rådde, unge til rådighet som for noen få tusen kroner drepte et menneske. De var under den kriminelle lavalder og kunne nærmest omkostningsfritt nærme seg offeret og skyte det. De hadde et eget navn: Pistoleiros.

Ifølge medienes beskrivelser har Malmø og andre områder fått slike unge kriminelle som utfører skitne jobber. Det koster dem ikke stort å drepe et menneske.

Sverige har politikere som ikke har fantasi til å forestille seg det som foregår i landet de formelt styrer. De virker bedøvet.

Våre politikere er i samme modus, de kommer heller ikke til å kunne reagere. Derfor overreagerer de så sterkt på Bærumsangrepet. De høyreekstreme er i det minste en trussel de forstår. Den er konkret. Den er deres egne unge. De «andre» orker de ikke noe med. Da må de ta stilling til prosentandelen som ikke kan norsk i 1. klasse, utbredelsen av hijab, kriminalitet, ungdomsbander, bilbranner osv. Ut fra utviklingen i Sverige og Danmark kan vi med rimelig stor sikkerhet spå at eksplosjonene også kommer hit. Men Erna & Co orker ikke forholde seg til det.

De har heller valgt å komme muslimene i møte med privilegier og særlover og bekreftet deres forestilling som offer og særlig truet. En armada av medier står klar til å backe dem opp.

Mediene lyder mer og mer som organ for Det muslimske Brorskap. De er helt uten evne til å beskrive den situasjonen og tilstanden vi befinner oss i.

Erna & Co orker ikke ta inn over seg at naboen er som et skip som driver for vær og vind.

Når kriminaliteten blir konkret, når den får et ansikt, glemmer vi den ikke. Karolin Hehnaz Hakim ga den ansiktet. Men samtidig knuser hun en av den sosialdemokratiske elitens kjæreste kjepphester: At Norden er ved å få en elite av muslimer som blir leger, farmasøyter og advokater og som blir det nye samfunnets støtter. Hennes skjebne er et mene tekel: Nissen følger med på lasset. Klanen, kriminaliteten, hevnen og volden, er med.

Når selv en smart person som Karolin kunne finne på å bli kjærest med en tung kriminell, hva sier det om fremtiden?

Svenske medier orker ikke se seg selv i speilet. De bruker plassen på å beskrive hvor flott person Karolin var og hvor urettferdig og meningsløs hennes skjebne var.

Kvinnan hade många vänner och ett rikt socialt liv.

Hon hade studerat till läkare under flera år. Under den sista tiden var hon höggravid – och såg fram emot att bli mamma.

– Hon var så stolt när hon hade klarat av sin utbildning. Så driven och så stark, säger en av vännerna. Vi förstår inte hur det här kunde hända.

Kvinnan skulle precis påbörja sin tjänst som AT-läkare i Malmö.

Mördade kvinnan var läkare: ”Hon var stark

Men det var mange og klare årsaker til at Karolin led en så grusom skjebne. Ansvaret går helt til topps i Sverige og til henne selv og de valg hun tok. Karolin var sterk, men ikke sterkere enn de kreftene hun utsatte seg for.

Det er heller ikke svenske politikere, medier og kultureliten.

De har gitt fra seg kontrollen.

    

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal: