Sakset/Fra hofta

Frykt og uro har preget moskus-miljøet på Dovre etter kommunen bestemte at de to moskeene som ble satt opp av viltnemda i 2016, skulle rives.

Men det er en lettet imam Oddgeir-Hallgrim Hafzatulla Elvebleststuen i Dovrehallen World Islamic Mission Impossible som tar imot Hallingdalsposten i den storslåtte Eid ul-Fakhir moskéen Dovrefjell idag.

Moskeen er formet som en gigantisk seterbu med plass til over tredve tusen vindmøller, egen vannsklie, flyplass og en naturtro kopi av il Tempo Gigante på taket. Anlegget er på over 30 000 nautiske mil og er det største av sitt slag i verden.

Vi har lenge fryktet at bygningene skulle bli revet, etter at det ble påvist skrantesyke i bestanden, forteller den engasjerte imamen, men nå har Mattilsynet heldigvis snudd i saken!

I dag feirer vi derfor fredagsbønn med kaffe og kaker, ritalin til barna, motorsykkelshow, 2. verdenskrig og fyrverkeri, forteller en begeistret Elvebleststuen som legger at også Fantorangen, Odd Nordstogo og Rammstein kommer.

 

Kjøp Oriana Fallacis bok her