Den canadiske tegneren Michael de Adder fikk avsluttet kontrakten med New Brunswick Inc i Brunswick, Canada, etter å ha lagt ut en tegning på twitter av Trump som spiller golf og spør drukende migranter om det er OK at han spiller, med en vri på uttrykket, «over their dead bodies».

Eierne nekter hardnakket for at Adder ble sparket, og viser til at en annen skulle ta over. Men som formann for avistegnerne påpeker: Adder har tegnet for New Brunswick Inc. i 17 år.  Er tegningen innafor eller utafor? Isolert er den ikke verre enn mye annet, men den akkumulative effekt er stor.

Vel så viktig: Det er Demokratene som bærer ansvaret for krisen langs grensen. De nektet for at det var noen krise og sa den var kunstig hausset opp av Trump.

Når det flyter døde kropper i Rio Grande sier de plutselig at det er en krise og at det er Trumps skyld. Hvor er en tilsvarende tegning av Nancy Pelosi eller noen av Demokratenes presidentkandidater som vil ha fri innvandring og avkriminalisering av å krysse grensen ulovlig?

Canadian artist fired after viral Trump cartoon

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!