Sakset/Fra hofta

Tilhengere av Donald Trump lytter til den daværende presidentkandidaten under et valgkampmøte i Walterboro, South Carolina, den 17. februar 2016. Foto: Jonathan Ernst / Reuters / Scanpix.

En klok Facebook-venn siterer Ben Shapiro i en kommentar om hvordan USA kommer til å sprekke opp, ikke langs etniske skillelinjer, men innad blant «de hvite».

Faktisk har det samme skjedd her i Norge.

De som står hardest mot hverandre i Norge idag er «de hvite», som jeg kaller dem – mot andre «hvite».

«De hvite» danner fronter mot hverandre hvor ikke-hvite er tema.
«De hvite» sladrer på hverandre og henger hverandre ut.
Og sladringen handler alltid om at noen andre «hvite» har vært slemme mot noen som er «ikke-hvite».
En er altså «slem» eller «snill» alt utifra hvor mye medgjørlighet en viser overfor en bestemt gruppe ikke-hvite – de ikke-hvite som stiller frivillig opp for de «gode hvites» sak og spiller offer-rollen.

En ikke-hvit som nekter å delta i offer-gruppen og «tjene» de «gode» «hvite» eksisterer ikke. Slike blir ignorert eller i verste fall kalt rasist/husne__g_er/dum et.c.

Alle andre «hvite» som ønsker et samfunn som Norge hadde før – uten skille mellom folk på bakgrunn av rase/religion etc. – blir stemplet som «slemme» av «de gode» hvite og av «de hvites» offergruppe.

En ikke-hvit som også ønsker et slikt likeverdig samfunn og nekter å spille offer, blir som sagt, også stemplet og svertet av «de gode» «hvite» og deres «ikke-hvite» offergruppe.

Refrenget er uansett: dette er «de hvites» show, de «gode hvites» show.
Og alle vi andre, om vi er ikke-hvite frivillig eller ufrivillig i offergruppen, eller gjenstridige «hvite» som nekter å godta «de godes» spill, manipulering, sverrting og raseskille, vi er bare statister i «de gode høyverdige hvites» show.

Det er det jeg prøver å si til dere.
Vi er faktisk alle i samme båt.
Det er ikke noe skille. Mellom «svarte» og «hvite». Det finnes
ingen «verdige», ingen «uanstendige».

Men det er noen av oss som har latt seg narre til å tro at «de hvite» kommer til å belønne dem med en billett på øverste dekk når skuta går ned.

Det er de som «tar avstand fra» sånne som meg.
Til dem har jeg bare én ting å si: Har dere aldri lært!?
Never trust a white guy.
Når purken kommer er han ikke vennen deres lenger.

😉😢

 

Støtt Document

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Forhåndsbestill Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!