Javel, så var katta ute av sekken. Igjen.

Gruppen «De frivillige» og deres støtter – som blant andre teller leder Athar Ali for den statstøttede organisasjonen Norsk Innvandrerforum – vil riktignok ikke kalles radikale, men hvis de ikke er radikale og ekstremistiske, hva er de da?

TV2s journalister Kadafi Zaman, Anja Tho Gunnersen og Kjell Persen hoppet på kommando og gikk langt i å hvitvaske gruppen som stakkarslige ofre for sensur på Facebook, men bortsett fra i TV2s univers fremstår gruppen med all ønskelig tydelighet som de ekstremistene de er. For hvis de ikke er det, så ville de ikke hatt en mann som synes at steining er en fullt fortjent straff for den uhyrlige forbrytelsen det er å være homse som talsmann. Heller ikke ville man valgt en hovedappellant som advarte så vennlig om terroraksjoner at man i ettertid har måttet understreke at det ikke var en trussel. Og det mest sørgelige faktum av dem alle: rundt 3000 muslimer møtte faktisk opp til denne gruppens arrangement.

Så hvor er de nå; alle de som snakker om det «nye norske vi», med dialogueisten Jonas Gahr Støre i spissen? Hvor er de og deres hjertegode budskap om at der ikke finnes noe «vi» og de»?

De har tilsynelatende glimret med sitt fravær i flere dager nå, og det er det en grunn til: Det finnes så avgjort et «vi» og et «de». Menn og kvinner som Mohyeldeen Mohammad og deres meningsfeller er nemlig i aller høyeste grad «de» og er det nok vettuge mennesker igjen i dette landet, så vil de og skal de alltid forbli akkurat det.

Disse menneskene er rett og slett inhumane, brutale og maktsyke religiøse menn og kvinner, og fikk de makt som de har akt ville de tvunget oss andre til å bli like inhumane og uspiselige som dem selv. De av oss som overlever dem og deres hårreisende samfunnsorden, vel og merke.

Kulturrelativistene vi av en eller annen grunn holder oss med her til lands vil antagelig mene at sivilisasjon og det villeste barbari kommer an på øynene som ser, og det har de forsåvidt rett i. Men det er ganske enkelt irrelevant, for vi er ikke på utkikk etter noe sivilisasjonsbytte. Vi har nemlig en sivilisasjon allerede, og den akter vi å beholde for enhver pris. Og hvem i et rasjonelt samfunn er egentlig interessert i Mohammads og hans meningsfellers syn på sivilisasjon når et av uttrykkene for den angivelige sivilisasjonen er at det er akseptabelt å steine homser – for ikke å snakke om utro og/eller voldtatte kvinner, ned til barns alder – til døde?

Bør noenlunde mentalt friske personer i frie samfunn være interessert i dialog med slike mennesker og deres livssyn i det hele tatt?

Svaret er et helt klart og absolutt nei!

Skulle det finnes noen som er holdningsløse nok til å gå i dialog med disse menneskene, så forteller i så fall det mer om dem som er interessert i en slik dialog enn de som blankt avviser den.

Det er nok et brudd på god utopi-etikette, men jeg kommer aldri til å bli en del av noe «vi» som involverer mennesker som Mohyldeen Mohammad og hans muslimske og norske støttespillere. Aldri! Og siden Mohammad er så begeistret for steining, akter jeg å kaste så mange verbale stein som mulig for å få stemningen rundt disse til å bli så dårlig at de oppfatter at Norge ikke er noe blivende sted for dem og deres verdensanskuelse.

Denne innstillingen skyldes at jeg ikke vil ha slike mennesker rundt barna mine, familien min, vennene mine – spesielt ikke de homofile av slagsen – eller meg selv. De er ikke og bør ikke være velkomne. For nei; alt er ikke like bra og alt er ikke like mye verdt. Mohammad og hans åndelige brødres fascistiske og grisete ideologi er ikke verdt noen verdens ting. Vi har ingenting å lære eller tjene på en dialog med mennesker som dette; det de vil er å sette verden i brann. Det vil ikke vi. Det eksisterer likevel en utvei for brannstifterne: alle som støtter organisasjoner som al-Shabaab vet hvor de er å finne. Og det er ikke i Norge.

Så reis til deres islamistiske helvete på jord, og send oss deres utro og/eller voldtatte kvinner, barn, dissidenter og homofile menn i retur. Dere er ikke en del av et norsk «vi» – og kommer aldri til å bli det så lenge det finnes siviliserte mennesker med ryggrad i Furet Værbitt.

Opplever dere samfunnsklimaet for sånne som dere som utrivelig, så vit at de aller fleste er svært glade for det. Og står det til meg skal det bli verre å være dere for hver dag som går, til det til slutt blir så dårlige kår for dere og deres meninger at dere pakker snippesken og drar til deres åndelige brødre og søstre i Afghanistan, Jemen, Saudia-Arabia eller Somalia der dere hører hjemme. For aldri å sette deres høyst uønskede føtter på norsk jord igjen. Tilsynelatende bortsett fra Jonas Gahr Støre, Arne Strand, Per Kristian Foss og noen av deres stadig færre ideologiske meningsfeller er det ingen som vil ha dere her og ingen som har den minste interesse av å høre hva dere har å si til deres forsvar. Det finnes ikke noe reellt forsvar for de holdningene dere utviser. De som påstår det motsatte er enten uærlige eller så er de av samme ulla som dere og bør slå følge på reisen til deres åndelige hjem.

Har dere norsk pass og er norske statsborgere sa dere? Gratulerer, men det spiller ingen rolle; dere er ikke- og vil aldri bli norske, ikke europeiske og ikke vestlige. Dere hører ikke til her, dere har ikke noe blant siviliserte, humanistiske mennesker å gjøre. Det er sannheten, uansett hva dere og enkelte norske medløpere kan ha innbilt dere i årene som har gått. Men det løpet er kjørt, og det skulle bare mangle! Det har tatt Norge og Europa flere tusen år å komme dit vi er nå, og aggressive, blodtørstige svinepelser som dere har ingen plass her.

Og dere kommer aldri til å få det heller.

For dere har erklært oss krig, og det skal dere få. Vi kommer aldri til å gi oss før dere er borte og det groteske menneskesynet deres er utradert. Dere må gjerne slåss for svineriet deres, men det blir ikke her. For her driver både dere og virksomheten deres på lånt tid; en tid som raskt er i ferd med å renne ut. Det kan ikke skje fort nok.

La oss beholde dem dere kaller hyklere og frafalne, og gi oss deres barn, kvinner, homofile og andre som ikke passer inn i deres forferdelige samfunnsform. Dere kan slå dere ned blant deres egne, og nyte det så lenge det varer – for i mangel på barn, homser, dissidenter og kvinnfolk å slå ihjel, kommer deres blodtørst til å vende dere mot hverandre. Velbekomme, for så slipper vi andre.

Dette er første gang jeg med vitende og vilje kaster stein. Det vil komme mange flere, og jeg kommer til å få et stort følge på veien mot målet: et Norge med et frivillig og solid norsk vi. Men det blir uten dere.

Les også

-
-
-
-
-
-
-
-

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.