Foto: Bjørn Inge Bergestuen / Fremskrittspartiet.

 

Frp stiller seg avvisende til IS-kvinnen Aisha Shezadis forespørsel til Utenriksdepartementet om hjelp til å komme seg tilbake til Norge. Islamistene kan få steke i sitt eget fett:

– Jeg håper og tror at norske myndigheter har viktigere ting å drive med enn å hjelpe islamister som frivillig har satt seg selv i en slik situasjon. Dette er ondskapsfulle mennesker som støtter tortur og drap på uskyldige, sier Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim til NTB.

Frp har altså ikke valgt den terapeutiske linjen hvor samfunnet stiller opp mer et maskineri for rehabilitering av terrorister og terrorsympatisører i samfunnet.

Rory Stewart, som er en av flere ministre under departmentssjefs rang i den britiske regjeringen, har tidligere uttalt at det mest hensiktsmessige i nesten samtlige tilfeller er å drepe jihadister, som utgjør en alvorlig fare for samfunnet.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.