Tavle

Leseren NorgesRøst spør om folk på høyresiden er ved å bli fylt av den samme inngrodde mistenksomhet til våre egne myndigheter og i særdeleshet USA, som venstresiden tidligere har programmert seg selv til.

«Jeg ser at mange som på automatikk slavisk tror på de russiske anklagene om at det er opprørene selv som satt i gang gassangrepet for å skape sympati. Disse forfekter disse synspunktene uten at det foreligger bevis. Dersom opprørerne disponerer denne type gass og er villig til å bruke den, hvorfor bruker de den ikke på sine fiender? Og hvorfor ga opprørerne seg i bydelen rett etter gassangrepet? Det virker som folk tror på de de ønsker å tro på. Det foreligger minst like mange konspirasjonsteorier mot Det hvite hus og amerikanerne på høyresiden som det gjør på den venstresiden, både den radikale og den mer moderate. Folk er mer påvirket av 1968-idelogien enn man selv forstår. Man er alltid villig til å rettferdiggjøre brutale og onde regimer, og dersom disse regimene begår brutale og onde handlinger er det alltid vi eller USA eller Israel sin skyld. Hele denne måten å resonnere på er så innarbeidet hele vår postmoderne kultur at vi knapt forstå hvor hjernevasket vi er.»