Nei, disse svenskene er artige. I nok et nytt forsøk på å nøytralisere kjønn, så har de kommet opp med to nye begreper: Slidbärare og penisbärare. I kid you not – dette er fra det offentlige helsevesenet i Stockholm:

 

Jeg vet ikke helt hva jeg synes er verst, men holder en knapp på «slidbärare» som minner litt om «sklie». 

Nye begreper skaper ny problematikk. Hva med denne situasjonen? Hvem er penisbærer her?

Og denne kan da brukes av begge kjønn?:

«Penisbærer» er da så mangt:

Kjønn er ikke lenger noe vi har, det er noe vi bærer. Som om vi kunne legge det fra oss når det passet slik.

Hvorfor har svenskene så mye i mot å bruke ord som jenter og gutter? Det er snart et under at de greier å reprodusere i det hele tatt med så mye usikkerhet om hvilket kjønn de tilhører. Man undres på om det er Darwins «survival of the fittest» som vi bivåner i nabolandet. De får bære over med at vi ler av dem.

Terapiforslag: