Alt i USA handler om equity, det er hva klassekamp var for bolsjevikene. De har eierett til begrepet og gitt seg selv retten til å omforme samfunnet ut fra equity. Equity er et annet ord for rettferdighet, men akkurat som med bolsjevikene har det en egen vri: Det betyr at det legges inn nye kriterier for hvem som skal få og hvem som skal holdes nede. Før var det sosial klasse, nå er det hudfarge.

Gammelmediene later som om det er den gamle rettferdigheten vi snakker om. De later som om det er en fortsettelse av Martin Luther King og borgerrettsbevegelsen. Når Biden skal utnevne Stephen Breyers etterfølger til Høyesterett er det kjønn og hudfarge som er kriteriene. Gammelmediene later som om dette er fremskritt. Det er det motsatte. Det er diktatur. I 2022 ser ingen på hudfarge og kjønn. De ser på kompetanse. Men ny-bolsjevikene har stjålet rettferdighetsbegrepet. De bruker den historiske undertrykkelsen som våpen idag. Derfor spør Biden om man er på parti med George Wallacer eller Luther King når han vil ha tvunget gjennom en ny valglov.

For å få en ide om rasisme i den nye equity-bevegelsen, sjekk uttalelsene til en av kandidatene til Høyesterett, Sherrilyn Eiffel. Hun er aktivist, ikke dommer. At det er slike som er kandidater sier mye om Biden.

Rasisme er den ny klassekampen.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.