Maktelitene i Vesten nærmer seg brudd på menneskerettighetene når de bytter kjønn på barn av ideologiske grunner. Og forsøkene på å knuse kjernefamilien og ødelegge forholdet mellom menn og kvinner er ikke noe nytt.

Dette hevdet Russlands president Vladimir Putin i en tale på en konferanse i Sotsji 21. oktober.

– Alt dette kjenner vi russere igjen fra 1917 og bolsjevikenes revolusjon, sa Putin.

– I USA og deler av Europa anser noen at det er en bra sak og drive med omvendt diskriminering, omskrivning av historien og å fornekte at barn har en mor og en far, eller til og med å hevde at det eksisterer biologiske kjønn.

Putin sa videre at Europa gjerne kan holde på med slike «kulturmarxistiske eksperimenter» i sitt eget hus. Men russerne velger en annen vei. For de har sett dette før.

– Deres oppskrifter er ikke nye. Alt dette – som kanskje vil overraske noen – kjenner vi igjen fra Russland, i vår historie der bolsjevikenes revolusjon i 1917 bygde på Marx og Engels sine dogmatiske ideer om at samfunnets sosiale og politiske strukturer skulle omformes, tradisjoner og menneskelige relasjoner skulle brytes ned og at man til og med skulle knuse kjernefamilien.

Som i dagens woke-verden trodde bolsjevikene fullt og helt på at de drev med utvikling av samfunnet, og derfor var toleransen for annerledestenkende totalt fraværende.

I dag brukes millimetermål for å sørge for korrekt balanse mellom hudfarge, kjønn, legning og andre ytre faktorer, noe som særlig preger kulturlivet.

– Men denne nye krenkelseskulturen resulterer i omvendt diskriminering. Det fører til en rasisme som går motsatt vei, mener Putin.

Putin hevder at russerne ikke er så opptatt av kjønn og hudfarge. Men i enkelte vestlige land har fokuset på nettopp rase og kjønnsidentitet sporet ut i ren galskap.

Putin nevner blant annet at man avvikler idéen om at det finnes menn og kvinner, og at man erstatter mor med «fødeforeldre», og amming med «å mate med menneskelig melk».

– Med dette nye språket har de tenkt seg at de skal kunne påvirke menneskenes bevissthet. Barn får høre at de har et valg, at de kan velge om de vil være gutter eller jenter.

– Er barn virkelig i stand til å ta en slik beslutning? Det ligner på forbrytelser mot menneskerettigheten, og alt gjøres under parolen «utvikling»

Man kan mene mye om Putin og det russiske regimet, som han har holdt sin jernhånd over i mange år. Allikevel: Akkurat i denne saken har den mektige russiske presidenten noen gode poenger.

Fria Tider
Kjøp boken til Kjell Skartveit her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.