Tavle

Søndag er nok vikardag hos Dagbladet, for den 20/8 slapp en usedvanlig ærlig artikkel ut som ikke handlet om sport, kjendiser, den flerkulturelle suksessen, eller 436. bolken av framhaldssoga «se-hvor-dum-Trump-er». Den var heller ikke politisk korrektvasket, og var attpå til støttet av et gammeldags, hederlig pressebilde full av realitet. (!) Ansiktene på bildet var ikke engang sladdet med en lysere pixelfarge for å kamuflere ansiktsfargen til angriperne. Ajajaj…nå blir det oppvask.

Bildet viser en bøling rasende innvandrermenn angriper vektere for å slippe inn på et sykehus. (Atte hæ?) Det ser ut som et blinkskudd fra Irak, hadde det ikke vært for de svenske kulissene. Anledningen var eksplosjonen av vold og skytinger i Sverige, som har kommet som et resultat av å importere så mye som bare mulig av islam og Midtøstens klankulturer og konflikter til du Gamla og Ufria.

Artikkelen kommer opprinnelig fra svenske aviser, og er naturligvis ikke helt presis. De tradisjonelle avisene har nemlig rotet seg vekk fra journalistikken til fordel for en flerkulturell agenda som skal oppdra leserne til riktige holdninger. Det ser vi bl.a gjenspeiler seg i headinger og utsagn som disse:

«Flere skyteepisoder i Sverige denne uka har ført til en ny tilværelse for sykehusansatte.»

«Skyteepisodene i det siste har ført til en helt ny og utrygg tilværelse for ansatte ved akuttmottakene på sykehusene i Sverige.»

Document.no har i motsetning til Dagbladet fulgt utviklingen i Sverige med argusøyne og ærlig journalistikk i årevis, og kan forsikre leserne om at dette hverken er en ny tilværelse for sykehusansatte i Sverige, eller at utrygghetene ved akuttmottakene er av ny dato. Det har eskalert i årevis. Grunnen til at Dagbladet fremstiller kaoset som nytt, er at de har unnlatt å fortelle om det – og når aviser ikke forteller om problemer, så finnes de ikke. Da kommer gjerne virkeligheten ubehagelig brått på.

Forrige ukes tidevannsbølge av voldsbruk og drap var så massiv av selv svenske aviser har blitt nødt til å fortelle om det. Og når voldsbruken eksploderer, så eksploderer også det svært u-svenske fenomenet at store gjenger med slektninger, venner og bekjente skal gjøre opp seg imellom på selvtekt og ære. Dette er sinte menn, fra sinte kulturer, med sinte guder som fundament, og de har naturligvis tatt med seg disse sinte skikkene til Sverige.

Strategien med å dysse ned innvandringsproblemene så ingen får vite hva som ulmer, har vært så totalitært vellykket i Sverige at det har passert grensen for massepsykose forlengst. Derfor fremstår journalister som ganske overrasket over utviklingen, og fremstiller den som «ny». Vi som er litt mer virkelighetsorientert, er like lite overrasket som svenske politifolk, som nå vil levere enda flere oppsigelser. Faneflukten fra flerkulturens frontlinje bestående av politi, helsevesen og skoler er alarmerende, derfor skriver bare frie media om det.

Dagbladets glipp er nok høyst forbigående, og mandagsskiftet sørget nok for å sende saken ned og vekk i glemselen, mens svenske politikere kappes om å fremme den samme virkningsløse Löfvenske løsningen gjennom 30 år: «Vi må integrere dem, og få dem i jobb». Snart er altså alt såre vel i Sverige igjen. Dette går over. Jadda.

Dagbladet