Franske innbyttere jubler etter seieren over Belgia i St.Petersburg 10 juli. Foto: Michael Daider / Reuters / Scanpix

Høyresiden får stadig større oppslutning i et utrygt og plaget Frankrike, og derfor er innvandrings-menigheten på desperat jakt etter enhver liten fjær de kan gjøre til ei flerkulturell suksesshøne. Den har de funnet i Russland, hvor 21 av 23 av spillerne i Didier Deschamps «franske» VM-tropp har migrert fra et annet land, og hvor 14 av spillerne kommer fra Afrika (!). «Fransk VM-suksess vil gi tilbake troen på mangfoldet» sier førsteamanuensis Kjerstin Aukrust ved Universitetet i Oslo til Dagbladet, mens VG kaller det en «seier for mangfoldet». De overser naturligvis de flerkulturelle opptøyene som samtidig pågår i Frankrike. Det gjelder å selge drømmen fra Disneyland. 

VG forteller leserne at da Frankrike og Belgia møtte hverandre til semifinale, hadde hele 32 av de 46 spillerne på et eller annet tidspunkt kommet fra et annet land, og Frankrike var best av alle. «Av samtlige 32 VM-nasjoner, har de det mest multikulturelle laget.» jubler VG. (Som ikke lurer på om noen av de utenlandske spillerne er franskkulturelle. I stedet dyrker riksavisen den rasistiske fordommen om at alle svarte har «eksotisk» kultur.)

Opptøyene i storbyen Nantes har pågått en uke

Mens fotball-VM pågår, er Nantes gjort om til en krigssone av innvandrere, så suksessen stikker ikke særlig dypt: Butikkvinduer knuses og butikkene plyndres og settes i brann. Nærmere 100 biler er påtent og minst åtte bygninger rapporteres utbrent. I tillegg er søppelcontainere kastet ut i gatene og påtent, og naturligvis vandaliseres bussholdeplasser med ruteknusing. Et fransk politi på randen av sin kapasitet har pågrepet mistenkte helt ned i tenårene, alle med innvandrerbakgrunn fra Afrika og Midtøsten.

Denne gang begynte opptøyene med at politiet i Nantes stoppet den multikriminelle 22-åringen Abubakar Fofana. Fofana hadde et langt rulleblad og en utestående arrestordre for ran. I stedet for å overgi seg, forsøke han å kjøre ned en politimann, og ga gass mot en gruppe barn som lekte i området. Da valgte politiet å trekke våpen og skyte mot bilen. Fofana ble truffet i nakken og 22-åringen ble erklært død på sykehuset.

Rasistpurk!!

Hendelsesforløpet er naturligvis trukket i tvil, som det alltid blir i slike saker: Vitner sier at Fofanas bil sto stille da politiet løsnet skudd mot ham. Politimannen som skjøt er nå under etterforskning for uaktsomt drap, og det er sikkert bra. Det som ikke er bra, er at tvilen er gjort til påskudd for å gå amok mot landet, byen og folket som har ønsket innvandrerne velkommen: Like etter at skyteepisoden kom de første rapportene om vandalisering og branner i Nantes. Det har også kommet ut rapporter om angrep mot politimenn i Paris og ingen vet om det vil spre seg videre.

Slike hendelsesforløp begynner å bli tragisk vanlige i flere europeiske land, og det er lenge siden Frankrike måtte mobilisere militære styrker for å opprettholde en viss sikkerhet for borgerne. Likevel hevder altså flerkulturens tåper at et fotballag beviser at flerkultur kan og vil lykkes. Så skal jeg ikke dvele ved hvor mye penger hver av disse «franske» fotballspillerne tjener på å gjøre jobben sin, og holde seg til reglene … grundig overvåket av strenge dommere og en trener med all makt.

Opptøyer i Nantes er heller ikke noe nytt. Lignende skjedde både 2012 og 2016. Bydelene utenfor sentrum har lenge vært kjent for å være kontrollert av gjenger med innvandrerbakgrunn og franske myndigheter har de siste årene foretatt flere store prosjekter for å forsøke å gjenta kontrollen over utenforskapsområdene, uten at noen finner noen oppskrift som lykkes. .

Flerkultur virker ikke, og ender alltid på samme måte. 

Akkurat som i resten av Europa har innvandrere fra Afrika og Midtøsten liten vilje til å integrere seg i det franske samfunnet. (Hva nå enn «integrering» måtte være) De fleste områdene de bosetter seg i forvandler seg på kort tid til ghettoer og «no-go soner», hvor myndighetene ikke lenger har myndighet og voldsmonopol. I Sverige har myndighetene innrømmet at det finnes over 60 slike «utsatte områder». I Frankrike er tallet 1.500, og det stiger jevnt og trutt etterhvert som «flerkultur» skrider frem. En dundrende suksess, indeed.

I disse innvandrerområdene selges det store mengder narkotika, våpen og stjålne varer. Arbeidsledigheten er katastrofalt høy. Gjengene er rike, mektige, velorganisert, velutstyrt, krigsvante og våpenføre, og gir seg ikke uten kamp. Prostitusjon og menneskehandel er også vanlig, og resultatet av denne ukulturen, er akkurat den samme som i innvandrernes hjemland, noe som var helt forutsigelig: Det er ikke hjemlandene deres som ødelegger kulturen, men kulturen som ødelegger for hjemlandene. Den nissen følger med på migrasjonslasset, naturligvis.

Myndighetene er fratatt voldsmonopolet, og da kollapser samfunnet

Når politiet går inn og forsøker å opprettholde lov og orden i slike områder, skjer det ikke sjelden at de kriminelle motsetter seg pågripelse, og det hele raskt eskalerer til uro, opptøyer og langvarige konflikter. Særlig fordi gjengene naturligvis ønsker å utvide sitt territorium og ta kontroll over hele byer hvis mulig. Derfor pisker de gjerne opp til mest mulig uro, destabiliserer egne samfunn, og strekker politiressursene til det ytterste så samfunnet ikke lenger orker å forsvare seg mot gangster-islam og klanstyre.

Denne utviklingen er glidende, men konstant, og gjør europeiske byer til rene krigssoner, men fotball-VM viser altså at alt er såre vel – forsikrer VG og Dagbladet. Hvem leser sånt tøv? Hvorfor liker voksne folk å bli løyet for?

Sånn kan Norge vinne fotball VM!

Mens norske media og elitister gleder seg over «Les Bleus» i Russland, fortsetter altså den flerkulturelle nedsmeltingen i Frankrike, men pytt: «Nous pouvons le faire». Hey, det ga meg en ide: Kan ikke Norge bare åpne opp for fri innvandring fra Afrika og Franske no-go-zoner, så har vi masse rekrutter til det «norske» landslaget! Da blir flerkulturen en suksess også her, og kanskje pottittlandet vårt endelig kan gjøre suksess i fotball-VM i tillegg? Heia «Norge»!

Vekk med nordmenn og inn med alle de andre. Det er jammen verd litt opptøyer og et oljefond. Og hvis alle blir enige om å ikke snakke om opptøyene, så skjer de jo knapt. Heia flerkultur! Jepp, nu går alt så meget bedre.

 

Dagbladet

 

Støtt Document ?

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!