Nytt

Hvis man beveger seg blant unge som er «på» vil man oppdage at det ikke er noe som sjokkerer. Men man tar feil hvis man tror det betyr at de er klar for alt. Ting er mer komplisert enn som så. De prøver å finne ut av ting og de kaver. Voksne hjelper dem ikke ved å jatte med.

NRK er en gjeng gamle voksne som parasitterer på de unges kultur: De tror det er kult å showe off med prat om analsex, gjerne fremført av dumme blonde norske jenter. Mens den mørke hijabkledte Sana setter dem på plass.

Ti minutter med Skam fjerde sesong bekrefter alle de antagelsene undertegnede hadde, men ikke ville skrive uten å ha sett.

Nå er serien hypet så mye og lenge av mediene at man blir nødt for å sette av tid for å sjekke ut hva dette er. Det er statsfinansiert propaganda som er godkjent av skolene.

Dette er ikke bare en speiling av «virkeligheten», det er hva NRK-folket vil ungene dine skal bli.

NRK forsøker seg på en sirkelens kvadratur: Å vise at det er den moderne hijabkledte jenta som er den sterke som har livets rett, mens norske jenter er dumme og fikserte på analsex, fyll og hor. Mens de unge guttene holder på med homokjærlighet.

Det er noe kvalmende nedvurderende av vår egen ungdom og våre egne verdier i denne serien.

NRK har oppgitt å tolke og forstå norsk ungdom med et voksenblikk, men utnytter ungdommen. Parasitterer på det autentiske.

Jeg skal se mer av Skam før jeg sier mer. Inviterer lesere som har sett mer til å gi sine reaksjoner.

Men begeistringen i Aftenposten og andre medier har en grunn: De moderne hijabkledte jentene representerer fremtiden i det nye Norge. De er bevisene for at de sosiale arkitektene blant journalister og politikere lykkes. At utopien lar seg realisere. Homoseksuelle og hijaber i skjønn forening.

En setning i Aftenpostens omtale idag: Det er den sterkeste som vinner.

Hvor hørte vi et slikt utsagn sist? Hvem var det som sa det? Og hva resulterte det i?

 

Les også

-
-
-
-
-
-