To tyske muslimske hatpredikanter endte opp i en slåsskamp over hvem som var den mest radikale av dem. Ben-Abda mente at han var langt mer radikal enn konvertitten Pierre Vogel (som helst vil kalles for Abu Hamza). Vogel er tidligere boksemester og vant således den fysiske kampen som utspilte seg. Vogel var hatpredikanten som ble filmet sammen med jihadisten Safia S som for litt siden ble dømt for å ha stukket en politikvinne i halsen med en kniv.

Ben-Abda rapporterte Pierre Vogel til politiet for grovt overfall og vandalisme (av bilen). De to var tidligere bestevenner helt til Ben-Abda bestemte seg for å fortelle Vogel at han var mer rett-troende enn ham.

Jammen godt at man har politiet å løpe til for slemme, radikale salafister.

«Lille speil på veggen der – hvem har den fredeligste religionen her?»

 

Daily Express