Det var helt merkelig: Mediene hadde nettopp meldt at det umulige hadde skjedd: Donald the Trump hadde vunnet og Hillary tapt. Den største krigsmaskinen i amerikansk valgkamphistorie hadde kommet til kort. Det var ikke til å tro.

Stemningen i Demokratenes valgnattsenter, Jakob Javits-senteret – med glasstak – var laber, men alle ventet på og trodde at Hillary ville dukke opp og vise stamina og karakter. Slik at de i det minste kunne gå hjem med hevet hode. Hun var tross alt lederen. Skulle hun ikke takke dem for en stor innsats?

Stor var derfor forbauselsen da John Podesta dukket opp. Det så improvisert ut. Det han sa var heller ikke hva man forventet. Han sa ikke «looks like we lost folks», men «det er sent, opptellingen fortsetter og alle bør gå hjem og få seg litt søvn». Som om resultatet var uavklart eller utfallet kunne snu. Det virket som Demokratenes ledelse ikke klarte ta inn over seg nederlaget.

Men hvor var Hillary? American Spectator har historien og den er ikke flatterende for en kandidat som hele valgkampen kjørte på Trumps ustabile karakter. Unfit to serve.

Sources have told The American Spectator that on Tuesday night, after Hillary realized she had lost, she went into a rage. Secret Service officers told at least one source that she began yelling, screaming obscenities, and pounding furniture. She picked up objects and threw them at attendants and staff. She was in an uncontrollable rage. Her aides could not allow her to come out in public. It would take her hours to calm down. As has been reported for years, her violent temper got the best of her. Talk about having a temperament ill-suited for having access to the atomic bomb. So Podesta went out and gave his aimless speech. I wish we could report on Bill’s whereabouts but we cannot. We shall work on that.

Vil norske medier referere denne historien, eller vil de fortsette å beskytte henne?

Where Was Hillary?