Så er fasiten klar: Trump blir president. Og det er ingen liten seier heller. Faktisk er det et lite valgskred som har gått fullstendig under radaren til media, tenketanker, politisk establishment, det akademiske ekkokammeret, og stakkars velgerne som fortsatt tror NRK, VG og Aftenposten driver med kritisk journalistikk. Et valgskred som inviterte «eksperter» med furteleppe i studio ikke vil snakke om – ennå. Men snart blir de nødt til det, og da vil de finne de vanlige bortforklaringene. For de lærer aldri.

Vi som har sluttet å følge vestlig propagandapresse og heller søker ekte journalistikk verden rundt, er ikke like overrasket. Vi har nemlig fått med oss at dette ikke er et valg mellom en snill dame og en dum bølle. Det er heller ikke en kamp mellom velutdannede smarte velgere, og noen få hatefulle bygdetullinger med banjo slik NRK har fremstillt situasjonen. Det er en kamp om den vestlige verdens sjel. En kamp mot overmakta. En revolusjon skapt av vanlige arbeidere som har fått nok av politikere som svikter dem til fordel for utlendinger og utlandet. Dette er USAs Brexit, og derfor er de politisk korrekte like himmelfalne igjen. Demokratiet kan jo ikke trosse vår vilje!!

Men for oss som aldri blir intervjuet som eksperter, (selv om vi har rett mye oftere enn de foretrukne ekspertene) har denne saken vært ganske enkel: Amerikanske velgere vil ha tilbake landet, pengene, jobbene og fremtiden sin. De har fått nok av tomme løfter fra globalistene. Dette var aldri et valg mellom Hillary og Trump. Det var et valg mellom to klare politiske retninger:

• Skal politikere prioritere sitt eget land og eget folk?
• Eller skal politikere nedprioritere sitt eget land og folk til fordel for andre land og folk?

Det siste er et eliteprosjekt.

Og folket har fått nok av eliten. Det er en revolusjon på gang.

 

Les også

-
-
-
-