Disse forsidene er et symbol på mainstream medias parodiske forhold til demokratiet og journalistikkens samfunnsoppgave. Tror de virkelig folk har glemt fire år med politisk hat-propaganda og nå plutselig nøyer seg med kryssord og søvntips? Kontrasten blir for stor og aktivismen for tydelig. Derfor vokser frie medier og den uavhengige journalistikken så raskt, mens mainstream media må bruke millioner på å opprette sine egne «uavhengige faktasjekkere», så menigheten ikke faller fra. Det kommer aldri til å fungere. 

Alle som daglig går forbi et avisstativ har lagt merke til noe veldig påfallende: De siste fire årene har det knapt gått en dag uten skumle bilder av Trump på forsidene, og krigstyper om hvor farlig, gal og løgnaktig han er, samt grimme advarsler om at USA, demokratiet og sivilisasjonen er truet på livet av «the orange man». Dagen etter at pappfiguren Biden ble innsatt med munnkurv foran 200.000 jublende flagg, og 20.000 tungt væpnede soldater, forsvant både USA og amerikansk politikk fra hovedstrømsmediene over natten. Som vi spådde.

Målet var nemlig oppnådd: Nordmenn var ferdig oppdratt til å hate Trump på rent Pavlov-instinkt. Propagandaen virket, og «journalistenes» fanatiske aktivisme mot den farlige «trumpismen» kunne avsluttes. Seier’n er vår! Derfor har elitens Pravda-organer vendt tilbake til normalen, og det de kan aller best: Si ingenting av verdi gjennom gla’nytt, kjendiser, søvntips og «Symptomer du skal se opp for».  Betaler virkelig folk frivillig for denne dritten? De gjør visst det.

Misforstå meg rett: Det er fullt forståelig at aktivistene i Dagbladet, VG, Aftenposten, NRK og TV2 hater Trump. Han var en trussel mot eierne deres, selvbildet deres og nettverket deres som utgjør det norske adelskapet – med full kontroll over både makten, pengene og prestisjen. Can’t have that!

Ikke-politikeren Trumps ønske om å rense denne sumpen av klimahysterisk og antidemokratisk globalisme, og heller gi makten og territoriet tilbake til arbeiderklassen, middelklassen og borgerne, var en dødelig trussel mot det nye føydalsystemet som har vokst frem i Vesten etter jerneteppets fall i 1989: Eliten og deres nyttige idioter skal styre og høste pengene – folket skal bare adlyde og betale, mens selvråderett og natur forsvinner med privatjet til Cayman Island.

Nå som eliten har fått Biden på plass gjennom sitt bananrepublikk-valg, er scenen satt for å gjøre sumpen av korrupte bildenbergere og World Economic Forum-deltagere enda dypere og større. (WEF er nyttig nok ledet av Børge Brende, Ernas tidligere utenriksminister-gullgutt.) Denne sumpen ønsker en revolusjon ovenfra og nedover. Eliten vil velte folket!

Planen er at verden skal omstilles etter fiffens fantasier, og FN skal bli en slags overordnet verdensregjering med sine 17 bærekraftmål, som skal gjøre alle land like fattige. Og bare så dét er sagt: Dette er ikke en konspirasjon eller en Bond-film. De skryter nemlig av planen på egne nettsider, og regjeringsmedlemmene går med FNs do-ring-pin på jakkeslaget for å si «Føkk Norge, for jeg jobber for FN og hele verden».  Vi må jo tro på dem når de sier det selv, eller hva?

For å gjennomføre «The Great Reset» og «Build Back Better» etter industriflukt-krisen, dotcom-krisen, finanskrisen, migrasjonskrisen, eurokrisen, terrorkrisen, klimakrisen, vindkraftkrisen og koronakrisen som har utarmet Vesten de siste 30 år, er det uhyre viktig å ikke fortelle menigmann hva som foregår i USA. Noen kunne nemlig påpeke at en gjeng middelmådigheter som påfører sine egne land krise etter krise, neppe er de rette til å løse krisene. Det er nemlig dét «trumpismen» handler om: å bytte ut hele eliten med kompetente og fornuftige folk som bryr seg om sitt eget land. Oh, the horror!

Derfor er det full radiotaushet på katastrofen som Biden er i ferd med å påføre USAs arbeiderklasse og samfunn. Faktisk er det helt avgjørende at folk blir fôret med meningsløs kjendissladder, helsestoff, korona-tullball og liksomnyheter til kuldebølgen gir seg og klimahysteriet atter kan gjenstartes for fullt, så frykten og angsten vedvarer i befolkningen. (Vent og se!) Og snart kommer vepsen og flåtten, før rasistene i Black Lives Matter får fredsprisen! Tjo hei.

Så jeg fastholder min påstand: Mennesker som bare leser mainstream media er gjennommanipulert og rundlurt og forstår ingenting av det som egentlig foregår i samfunnet. Helt clueless. Nytter ikke diskutere med dem engang.

Vestlig politikk er pill råtten. Det er nettopp derfor fornuftige folk flykter til Document.no i hopetall. «Trumpismen» er nemlig langt fra død: Kongstanken om å rive adelskapet ned fra pidestallen og gi folket både demokratiet, ytringsfriheten, makta, landet, pengene, energien, jobbene og håpet tilbake, lever i beste velgående.

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.