Donald Trump sier i et intervju med Wall Street Journal at han aldri har vurdert å trekke seg og aldri kommer til å gjøre det. Når han blir spurt om hvordan han tror folk vil vurdere hans uttalelser om kvinner, svarer han: -People get it. They get life.

Trump mener å si at det var a stupid thing to say, men at folk greier å plassere det i kontekst. Det ble sagt for 11 år siden, og: Folk som kjenner meg vet at det ikke er dekkende for mitt forhold til kvinner.

Vil Trump kunne overleve de siste avsløringene? Det kommer an på øynene som ser. Trump har trosset politiske tyngdelover tidligere. Mye vil avhenge av hvordan han oppfører seg under morgendagens debatt i St. Louis. Han må vise seg ydmyk, men inntil et visst punkt. Han bør ikke la seg herse med, men han kan ikke svare tilbake før de andre har vist deres ærend tydelig nok.

Hvis man skal vurdere virkningen av en slik uttalelse kan man ikke stole på CNN eller Washington Post. De liberale mediene har vist sin agenda så tydelig at deres troverdighet er svekket. De er uten blygsel på Hillarys side, og forskjellsbehandlingen er skrikende.