Nytt

Gjerningsmannen som stakk ned den jødiske mannen i Strasbourg hadde i følge politiet psykiske problemer. Som flere andre påståtte psykisk ustabile gjerningsmenn ropte han «Allahu Akbar».  Tror europeerne på at den ekspolosjonsaktige økningen i muslimske terrorangrep først og fremst skyldes sykdom, og at islam kan frikjennes?

Hendelsen fikk knapt nok dekning i Aftenposten. En hendelse med svært liten betydning ser det ut til.

2016-08-21 19.32.17

Enkelte nordmenns aggressive utfall mot muslimer dekkes med en hel side. Det å anbefale å kjøre over folk med bulldozer, og dele ut nakkeskudd hører ikke noe sted hjemme. Allikevel burde en avis som Aftenposten stille spørsmålet om hvorfor misnøyen med muslimer er til stede. Er den ubegrunnet eller har man allerede slått fast at det er psykisk ustabile folk som ødelegger for den fredelige religionen islam?

2016-08-21 19.32.10