Det finnes altfor mange politikere idag som ikke forstår at de er valgt for å representere folket. Faktisk er det skremmende mange av dem som ser med avsky på den folkemassen de er ment å jobbe for. Det er lett å se at det må være fristende å bytte ut folket med et annet som passer ens eget verdensbilde bedre. Etter at man først selv har karret seg opp til en maktposisjon med god lønn og pensjon, selvfølgelig. Men det er bare de dummeste politikerne som røper sin velgerforakt offentlig.

En av de dummeste har nettopp gjort det. Han lot masken falle etter Brexit. Parlamentsmedlem for Labour, David Lammy, vil be parlamentet om å ignorere utfallet av folkeavstemningen. På Twitter skriver han:

«Wake up. We do not have to do this. We can stop this madness through a vote in Parliament. My statement below «

Lammy

Dette ble omtrent like godt mottatt som du kan tenke deg. En av de første som reagerte var journalist og kommentator Peter Hitchens

. Why not just elect a new people, since they have failed the Blairite elite so badly

Oppdatering: I løpet av søndag morgen er det startet hele 4 underskriftskampanjer for å bli kvitt David Lammy som MP.

Meanwhile David Lammy MP, who should know better, has insisted that Parliament take the fatuous petition seriously and debate the need for a second referendum. Ok, David. I have started a petition to get rid of David Lammy from Parliament on the website Change.org, says Rod Liddle.

Rod Liddles kampanjetekst:

Mr Lammy has demonstrated that he does not understand democracy. He should be removed as MP for Tottenham and replaced by a set of plaster garden ornaments – an otter with a fish in its mouth, a heron and a gnome with a fishing rod.

David Lammy

Kjipt med demokrati, synes David Lammy. Hva vet vel de dumme velgerne om hva som er best for dem? 

David Lammy er ikke den eneste som vil overkjøre valgresultatet. Det er en underskriftkampanje igang for å gjøre om reglene slik at de kan gjennomføre en ny folkeavstemning som Remain er garantert å vinne. Dette er vel noe de har lært av EU? Der er de jo spesialister i gjentatte valg til ønsket resultat oppnås. Ren utmattelsestaktikk.

referendum-large_trans++M37qcIWR9CtrqmiMdQVx7BfOCYufpxLlnk9UkSq3RIc

Litt sent med en underskriftskampanje nå, uansett hvor mange som signerer. Denne mobiliseringen burde Remain ha gjort før valget.

La oss minne om hva David Cameron sa den 17. mai:

Cameron

Det samme ble forøvrig sagt om den forrige folkeavstemningen i Skottland. Det skulle ikke bli noen «neverendum». Men nå vil de ha en ny avstemning.

The Telegraph

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂