Nytt

Den britiske ministeren for arbeid og likestilling, Amber Rudd, har trukket seg fra regjeringen. Amber Rudd har vært en av de mest profilerte remainerne blant de konservative politikerne. Hun trekker seg også fra det konservative partiet, men sier hun vil fortsette som uavhengig representant i Parlamentet.

Rudd stemte for å bli i EU under folkeavstemningen i 2016. I en video forklarer hun til The Sunday Times hvorfor hun går av:

“I have been surprised, unfortunately, by the lack of work and preparation that is going into getting a deal with the European Union.

“I knew and I accepted that the prime minister should be able to leave no-deal on the table, but what I had expected to see was a huge government-centred effort to get a deal, and at the moment there is a lot of work going on to no-deal and not enough going into getting a deal.”

“On top of that I’ve seen 21 of my colleagues, good, strong conservative MPs with true moderate, progressive values, excluded from the party, indicating that the Conservative Party that is such a force for good in this country no longer has a place for people who have different views on the EU.

“I can’t stand for that, so, as well as resigning from cabinet, I have decided to surrender the Conservative whip and to join them.”

Amber Rudd fikk kritikk av andre remainers for å ha blitt i regjeringen og støttet Boris Johnson. Også fra hennes egen familie ble det presset på for at hun skulle trekke seg. Hennes bror, Roland Rudd, var en ledende skikkelse i Remain-kampanjen. Han skal ha satt Amber Rudd under et stort press for å få henne til å trekke seg.

 

Roland Rudd leder kampanjen for People’s Vote for å få en ny folkeavstemning. Selv er han søkkrik og omgås andre eurofile som Peter Mandelson og David Miliband. Det ble gjort narr av ham da han sa at Brexit måtte stoppes – under et intervju fra Davos…

Den eurofile eliten mener at de vet bedre enn vanlige lønnsmottakere.

The Sunday Times     Daily Mail
«Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!