1. En ny, god tale av Trump, der både Hillary og partisk presse får gjennomgå.

Trump taler med teleprompter (uvanlig til Trump å være), derfor er den mer strukturert enn vanlig. Han gjentar sitt forslag om visum-forbud for muslimer til USA, sammenligner med en trojansk hest. Vil forbedre overvåkningen. Presse det muslimske samfunn i USA til å angi mistenkelige personer. Alle personer tilknyttet Omar Mateen skal avhøres. Ønsker seg mainstream immigrasjonspolitikk hvor de som kommer skal dele amerikanske verdier. Mener at det er han som forsvarer LGBT, ikke Hillary.

Det som er interessant er at han nå kommer direkte inn på de store amerikanske TV-stasjonene. Se for deg den dagen NRK blir nødt til å sende en Trump-tale på direkten uten mulighet for sensur.

Transcript her.

Lenke her til LIVE-streaming av FoxNews, der Trump i natt (0200-0300) er gjest hos O’Reilly, som også inviterte Hillary Clinton, men hun takker alltid nei.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂