Nytt

Ifølge The Times så er 800 jihadister klare til å begå terrorangrep i Europa. Advarselen kommer fra spansk etterretning. Tusenvis av jihadister har returnert fra Syria og Irak tilbake til sine vertsland. Man anslår at minst 350 har kommet tilbake bare til Storbritannia (hvor det faktisk fremdeles ER passkontroller). Det finnes ikke hverken prioriteringer eller ressurser til å fotfølge disse hele døgnet. Flere av de som allerede har begått uhyrlige terrorangrep var «kjent» av de europeiske landenes respektive etterretningsvesen og terrorpoliti.

For hvor lenge skal man holde dem under oppsikt? En måned, ett år, fem år, ti år? Islamister har stort sett god tid for de vet at tiden jobber for dem. De øker i antall i Europa mens europeiske myndigheter kvier seg for å gjøre noe som helst som kan fornærme eller hisse opp de muslimske befolkningsgruppene. I mellomtiden stempler man sine egne bekymrede etniske befolkninger med rasismebeskyldninger. Hva gjør så folket? Noen resignerer, noen venter på en ny stemmeseddel, andre lufter synspunkter på internett og noen få tiltrekkes av virkelig skremmende nazi-bevegelser. Den siste gruppen er i vekst, særlig i Øst-Europa som enten ikke liker eller ikke har fått pottetrening i multikultur.

Jihadistene blander seg med asylsøkere, migranter, flyktninger og hva vi nå ellers velger å kalle dem. Papirløse er de aller fleste av dem og det er en umulig jobb å skille klinten fra hveten. De finner stadig nye veier inn til Europa. I Italia er det egne byråer som selger arrangerte ekteskap mellom lutfattige italienske damer og «eksotiske» nye ektemenn. Damene sendes til Egypt hvor de blir viet til både lykkejegere og jihadister før utbetalingen på 9000 euro kan mottas. Det lykkelige paret returnerer til Europa og går hver til sitt.

Det er alltid noen som er villige til å selge sitt land og sin sjel for et bedre liv. De fattigste har sjelden råd til å ha prinsipper. Det er landets ledere som må ha prinsippene, og de må reflektere folkets vilje.

220518A100000578-3209844-image-m-3_1440487879379

De er klare – hvor klar er du?

Daily Mail