Al-Pacino-1

Al Pacino skulle deltatt i en oppsetning av Sult i Danmark, men bakket ut da han fikk vite om Hamsuns tilknytning til nazismen. Det politisk korrekte begynner å bestemme hvilke kunstneriske verker man vil være bekjent av.

Det skete, da han fandt ud at, der var tråde til nazismen i det projekt over Knut Hamsuns roman ”Sult”, som han skulle have været med i, siger teaterdirektør på Aveny-T, Jon Stephensen, til Jyllands-Posten.

Knut Hamsun havde stærke nazistiske sympatier under krigen og blev dømt for landsforrædderi.

Men planerne om at få Al Pacino – der efter planen skulle have været gennemgående fortæller i «Sult» – på banen er ikke skrinlagte.

I forbindelse med teaterprojektet ville Al Pacino ikke selv være til stede på scenen. Der blev forhandlet om en rolle, der skulle filmes i 3D, så der på den måde blev skabt en illusion af, at skuespilleren selv går rundt på scenen.

«Det er superærgerligt, at det gik i vasken. Men vi har ikke smidt håndklædet i ringen,” siger Jon Stephensen og tilføjer, at der stadig forhandles med Pacino.

http://jyllands-posten.dk/kultur/teater/ECE7736105/Stjerne-svigter-dansk-projekt-Vil-ikke-forbindes-med-nazisme/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter