I mange år har man jobbet for samhold mellom kulturer og etnisiteter i Grorudddalen. Til tross for dette blir segregeringen blir stadig mer synlig og et stort antall nordmenn flytter ut av Grorudddalen. Nye personer griper villig stafettpinnen for å motarbeide utviklingen.

– Mitt mål er å styrke samholdet på tvers av etnisitet og legninger. Jeg ville samle alle kulturer. Det handler om å engasjere. Vi vil være en brobygger, sier Nnawaenyi K. Eribe.

Nå består organisasjonen av han som leder, nestleder Gina N. Ihasee fra Romsås, Farahat Hassan fra Romsås og Karla Markovic fra Veitvet.

– Jeg har vært eksponert for mange kulturer, samtidig har vennene mine vært begeistret for inkluderings- og samholdsarbeid. De har alltid ytret meningene sine. Man hører mye negativt om dalen, men det er viktig å vite at det finnes mange positive ting her også. Stovner har vært en stor påvirkning i mitt engasjement, sier Eribe.

 

http://groruddalen.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=14092