Hillary Clinton brukte en privat epostkonto i sine fire år som utenriksminister. Det strider mot reglene. Dermed blir ikke korrespondansen bevart i regjeringens arkiver og blir heller ikke offentlig tilgjengelig.

Hillary Rodham Clinton exclusively used a personal email account to conduct government business as secretary of state, State Department officials said, and may have violated federal requirements that officials’ correspondence be retained as part of the agency’s record.
Mrs. Clinton did not have a government email address during her four-year tenure at the State Department. Her aides took no actions to have her personal emails preserved on department servers at the time, as required by the Federal Records Act.

De ansatte visste om hennes «privatisering» av korrepondansen, men gjorde ikke noe for å hindre den, eller sørge for at korrespondansen ble bevart i departementets arkiver.

Dette er det andre eksemplet på Hillary Clintons dårlige skjønn og manglende integritet. The Clinton Foundation har de senere år mottatt millioner av dollar i gaver fra land som Saudi-Arabia og Qatar. Tidligere var det sperrer mot å motta donasjoner fra stater. Da den ble opphevet strømmet pengene inn. Spørsmålet er om de ikke forventer noe til gjengjeld. Hvis Hillary Clinton stiller som presidentkandidat kan dette bli alvorlige ankepunkter mot hennes lojalitet til USA.

 

nytimes.com