Nytt

83 år gamle Kjell Rørdam ble offer for en brutal ransmann. 5000 kroner i kontanter er tapt. Skadet, men etter en tur på legevakten kunne han sendes hjem relativt frisk. Det mest skremmende er politiets uttalelser som langt på vei sier at dette er vanlig i Oslo.

Politiet i Oslo sier at Kjells tilfelle langt fra er enestående.

– Vi synes det er ekstra ille når det går utover forsvarsløse mennesker. Det er langt fra uvanlig at slikt skjer. Vi ser en tendens til at enkelte miljøer kvier seg mindre for å bruke grov vold mot eldre, sier operasjonsleder Tor Jøkling til VG.

De har ikke pågrepet noen for ranet, men Jøkling forteller at de har en mistenkt – en mann i 20-årene som er norsk statsborger.

Det er enda bra at kriminaliteten er synkende.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/ran/kjell-83-ble-overfalt-og-ranet-paa-aapen-gate/a/23246184/