Blind vold på Oslo vest: En mann ble slått ned i Slemdalsveien i natt. Ingenting tyder på at han ble ranet. 4-5 gjerningsmenn løp fra stedet.

Mennene skal være rundt 18 år, med mulig bakgrunn fra Midtøsten.

Fornærmede er kjørt til legevakt. Politiet ble varslet klokken 2.15.

– Vi fikk også beskjed om at det trengtes ambulanse. Vi var kjapt fremme og fant en mann i 20-årene som var ved bevissthet, men som forklarte at han hadde blitt slått og sparket gjentatte ganger i hodet av en gjeng på rundt 4–5 personer, sier operasjonsleder Tor Jøkling til VG.

Politiet jakter på mennene med flere patruljer.

– Dette er en svært uheldig og uønsket utvikling. Mye tyder på at dette var et helt uprovosert angrep, og ingen ting tyder på at mannen har blitt ranet for noe, sier Jøkling.

Han sier hendelser som denne prioriteres høyt, noe som fører til at andre mindre viktige saker må vente.

Jøkling sier vitnebeskrivelsene er så som så. To av gjerningsmennene skal ha brukt caps, og en av dem har sekk på ryggen.

Voldshelg i Oslo

Natt til lørdag var preget av mye uprovosert vold i Oslo. På tre og en halv time – mellom klokken 23 fredag og 2.30 lørdag – var det 15 – 20 tilfeller av uprovosert vold i Oslo. Det meste i sentrum.

Felles for mange av sakene er at gjerningspersonene er unge menn av utenlandsk opprinnelse.

I natt fortsatte volden:

Ca 23.30: En 15 år gammel gutt ble ranet av rundt ti gutter i samme alder på Bøler i Oslo. Gutten ble slått med belter.

Ca 00.30: En mann i 40-årene ble angrepet av en ungdomsgjeng i en heis på Romsås senter i Oslo. Mannen behandles på sykehus.

00.47: Rundt 20 unge menn var involvert i et masseslagsmål på Youngstorget i Oslo. Seks mistenkte er pågrepet og kjørt i arrest.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂