Nytt

På mandag denne uken var EDL lederen Tommy Robinson innom Selfridges med en venn som ønsket å kjøpe et par bukser. En av de ansatte gjenkjente Tommy Robinson og ytret sitt misbehag til hans venn med de lite kundevennlige ordene «fuck off, I’m not serving you».

untitled

Selfridges opplyser at den ansatte ble suspendert for å brutt selskapets regelverk. En talsmann sa at alle er velkomne i magasinet «uavhengig av politisk ståsted». Den ansatte forventes å komme tilbake på jobb og saken anses som avsluttet.

Etter episoden klaget Tommy Robinson og hans venn til selskapet som tilbød et gratis måltid som plaster på såret.

Tommy Robinson filmet opptrinnet med mobilen:

 

Idag ble imidlertid det kjente handlemagasinet kritisert for å ha gitt Robinson en gratis lunsj. Flere kunder kommenterte på Twitter og mange skrev «skam dere».

Daily Mails lesere er av en annen oppfatning:

«The bigot who refused to serve them should be sacked.»

«Fair play to Selfridges for giving them a free lunch. The assistant cannot  decide who he wants and does not want to serve purely because he doesn’t agree  with the customers views. If this was the other way round, then there would be  uproar !! Hope you enjoyed your complimentary lunch :)»

«I wonder what would have happened if it was an EDL member working there refusing  to serve a Muslim and telling him to f*** off?»

Daily Mail