Da Tommy Robinson 25 mai ble arrestert foran en rettsbygning i Leeds og i all hast dømt til 13 måneders fengsel, hadde hovedstrømsmediene det travelt med å dytte ham ned i søla. De trodde sikkert at Robinson skulle bli glemt bare nyheten om arrestasjonen gled over.

Men det er sterke grupper og personer som har bestemt seg for at Robinson ikke skal bli glemt. Blant dem er Middle East Forum der Daniel Pipes er en av frontfigurene.

Middle East Forum har ressurser til å sette makt bak kravene. Det er de som arrangerte demonstrasjonen i London 9 jun og de har tillyst en ny 14 juli. Dit kommer igjen Geert Wilders for å skape oppmerksomhet og vise solidaritet.

Men også kongressmannen Paul Gosar fra Arizona. Robinson er også «inne» hos TV-personligheter som Tucker Carson, Laura Ingraham og Sean Hannity.

De får amerikanerne til å lure på hva som foregår i Storbritannia.

Storbritannia med sine stolte tradisjoner har slått inn på den samme veien som Tyskland: Kritiske stemmer på høyrefløyen skal bringes til taushet.

En artikkel i American Thinker kan fortelle at Robinsons advokat ble ført bak lyset. Hun ringte for å høre om Robinson kunne trenge hjelp, men ble fortalt at han var i ferd med å bli løslatt. Advokaten ringte en gang til for å forsikre seg om at alt var i orden, og fikk vite at det var det. I virkeligheten ble Robinson dømt til 13 måneder og plassert i fengsel i løpet av fire timer. Samtidig fikk pressen ordre om ikke å omtale saken. Munnkurven varte i fem dager.

Det er når man hører hvordan det hele utspant seg, at hele affæren stinker.

Ifølge Sally Morris i American Thinker var det hele a setup, arrestasjonen var planlagt på forhånd.

A trial was taking place in Leeds, and Friday the jury had delivered a verdict.  This was a major news story, and Robinson was livestreaming, standing in front of the courthouse.  With Robinson and crew of three, present on a mostly deserted street, as if on cue, seven police officers descended, a police van pulled up, and Robinson was hustled off, without warrant, without cause.  When he objected and asked why, the answer given was «breach of the peace.»

This was absurd on its face – there was no audience, and no disturbance occurred.  It looked like a local six o’clock news report.  As he was pushed into the van, he asked his cameraman to get his solicitor.

With breathtaking speed – about four hours – Robinson was whisked from the street to a prison cell.  This meant that everything had been prearranged.  There was no due process such as was on display in the courtroom in Leeds for the people accused of torturing young girls and trafficking them.  When Robinson’s lawyer called to find out where he was being held, she was told by authorities he was being freed.  She would not be needed.  A follow-up call confirmed this.

Robinson er utsatt for klassejustis og norske medier bidro til å sverte ham. Det er samme metode som mediene nå bruker mot Thilo Sarrazin. Når Daily Mail rapporterer om Random House som fikk kalde føtter og trakk seg fra bokprosjektet om islam og Tyskland, nevner de bare de negative tingene som ble trukket frem av Sarrazins motstandere om suksessen: Tyskland avskaffer seg selv.

De forsøker å trykke Sarrazin ned i søla. Daily Mail får seg til å skrive at det er sammenheng mellom Sarrazin og fremveksten av Alternativ for Tyskland. Hvordan kan en avis skrive noe så vrøvlete?

Disse metodene bruker de mot de mest modige menneskene i vårt samfunn som våger å ta opp problemene knyttet til islam i Vesten. Daily Mail og Focus vet at denne fremstillingen kan sette både Robinson og Sarrazins liv i fare, men de gjør det likvel. De later som om de er på den riktige siden. Men stadig flere ser at de gjør seg medskyldige i justismord.

Robinson er nå flyttet til det voldspregede fengslet Olney, skriver Middle East Forum.

Now, he has been moved to historically violent Olney prison, where he is a potential target of Islamist gangs.

“The police allow rape gangs to operate for decades but swoop down within minutes on Tommy Robinson for a peccadillo,” notes Forum president Daniel Pipes. “We worry that his life is now in immediate peril.”

Man må lure på om Theresa Mays regjering har gått fra forstanden. Hvis det skulle tilstøte Robinson noe bak murene kommer regjeringen til å måtte betale en høy pris, men det virker ikke som det har gått opp for dem. De lever i en alternativ virkelighet. Det er denne skrudde virkelighetsoppfatningen som gjør at May har nedlagt forbud mot at Trump får møte Nigel Farage. Det er bare autoritære regimer som opererer med slike forbud.

May har ikke forstått at hun stiller seg i samme posisjon som Malmø og Sverige: Storbritannia får noen karakteristika som det kan bli vanskelig å bli kvitt.

Middle East Forum jobber på flere fronter:

  • Legally – By using Legal Project monies to fund his legal defense.
  • Diplomatically – By bringing foreign pressure on the UK government to ensure Mr. Robinson’s safety and eventual release.
  • Politically – By organizing and funding the 25,000-person “Free Tommy” London rally on June 9 and now the July 14 protest, also taking place in London.

MEF har kontakter inn i Det hvite hus. Skulle det tilstøte Robinson noe vil det ikke gå ubemerket hen.

Hvilket land tror Theresa May hun er statsminister for?

 

MEF Organizes 25,000 Strong Protest in Support of Tommy Robinson; Plans Additional Rallies

Tommy Robinson and Our Free Speech Rights

Kjøp t-skjorte fra theright.store

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.