Tommy Robinson skal være overført til høysikkerhetsfengslet Belmarsh, hvor jihadister dominerer, skriver avisen Metro.co.uk.

Robinson, 36, is now believed to have been transferred to maximum security prison Belmarsh, which currently houses Wikileaks founder Julian Assange and a number of people convicted of terror offences.

Robinson har uttrykt frykt for at han kommer til å bli drept hvis han blir plassert i et fengsel med mange muslimer. Han har bedt sine tilhengere demonstrere utenfor det fengslet han blir sittende i, for å markere at utenverdenen er til stede og følger med.

Robinson ble torsdag dømt til ni måneders fengsel, og må sone 2,5 måned.

Da han ble arrestert og puttet i fengsel i fjor, for å ha gjort en standup utenfor fengslet i Leeds hvor pakistanske groominggangmedlemmer skulle dømmes, ble han først plassert i et rolig fengsel og deretter, uforklarlig, overført til et fengsel med mange muslimer. -De visste at jeg kom, sa Robinson.

Belmarsh er beryktet.

In 2016, a former Muslim inmate of Belmarsh told the London Evening Standard that “There were so many would-be jihadists in there I felt like an intruder at a jihadi training camp.”

Terrorists were said to be “very popular and had enormous influence… treated like celebrities by the other inmates,” and non-Muslims accused of insulting Islam at risk of having their cells broken into and being subject to serious assaults.

The whistleblower said he “watched how prison officers seemingly took no action, leaving new inmates like myself with the impression that the real people in charge were not the warders, but a terrifying group of radical Islamists known as ‘the Brothers’ or ‘the Akhi’, which is Arabic for brother. ”

The previous year, it was reported that Belmarsh was one of several prisons where radical Muslims were said to be forcing non-Muslims to either convert to Islam or pay a so-called “jizya” — a tax levied on non-Muslims in Islamic states under sharia law.

Speaking to BlazeTV ahead of his sentencing, Robinson said: “I genuinely, hand on heart, I believe I’ll be killed in this prison sentence.”

Robinson er en helt ikke bare i Storbritannia, men for mennesker over hele verden. Han er en britisk arbeiderklassegutt som protesterer mot forvandlingen av Storbritannia til et islamisert samfunn. Groomingsakene er ett av de verste utslagene.

Men britisk justis synes mer opptatt av å bekjempe Robinson.

Det at Robinson dømmes for å forsøke å rette søkelyset mot utnyttelsen av jenter fra lavere sosiale lag, er med å gi tilhengerne en følelse av å kjempe for en rettferdig sak.

Tommy Robinson Reportedly Transferred to Prison Described as ‘Jihadi Training Camp’

Kjøp Oriana Fallacis bok her