Nytt

Akers Avis skriver fredag 13.mai om folks flytting i Groruddalen. Det gjøres et nummer av at de helst flytter innen dalen, men når man leser artikkelen kommer det frem at en betydelig andel velger å flytte ut.

Folk Flytter

…men helst innen dalen.

-Når folk i Groruddalen flytter, så flytter 7 av 10 innenfor bydelen og i Groruddalen sier eiendomsmegler Hans Anders Skjølberg i en kommentar til det såkalte Boligmeteret for april, som forteller om hva folk mener om egen økonomi, boligkjøp, renter og flytteplaner.

Det nevnes ikke med et ord hvem det er som flytter ut av Groruddalen. Men uansett må vel 30 prosent regnes som en btydelig andel?

Artikkelen er skrevet av Rolf Kristiansen. Den var å lese i papir utgaven til Akers Avis fredag 13.mai. Den var ikke å finne på nett, men kan dukke opp her: www.groruddalen.no