Nytt

Det er fredag ettermiddag. I postkassa ligger Akers Avis Groruddalen og venter. For en som er utflytter fra «Dalen vår» er denne lokalavisen en utmerket måte å følge med på hva som skjer. Til tross for alle gladnyhetene om biblioteket som fyller 50 år og om boligprosjektene på Høybråten som selges på svært kort tid, så er det artikler som vitner om noe som er galt. På Stovner bedrives det nå veiarbeid. På grunn av den enorme biltrafikken i Oslo er veiarbeiderne nødt til å arbeide om natta. Rehabiliteringen av veien vil selvfølgelig ikke være unnagjort på én enkelt natt, men vil pågå i en periode. Man skulle tro at folk i det multikulturelle Groruddalen ville være takknemlige for å få en fiks ferdig vei med god standard som erstatning for den gamle med hull og dumper. Så enkelt er ikke livet i «Dalen vår.»

Avslutningen på Akers Avis Groruddalens artikkel om veiutbyggingen forteller alt om den nye tid. En brutalitet og vilje til å få det akkurat som man vil til enhver tid uten hensyn til fellesskapets beste. Nok en gang er det bare å ønske lykke til videre på veien med Det nye Norge.

– Alle slike trusler vil anmeldes til politiet og de ansatte har nå fått direktenummer til operasjonssentralen til Oslo politi slik at de kan ringe etter en patruljebil dersom de føler seg truet.

Artikkelen er ikke på nett, men kan dukke opp hos groruddalen.no. Med tanke på skrivefeil: Teksten er gjengitt korrekt fra avisen.