Det er alltids bare detaljer, men mange små detaljer som gjentas daglig i årevis, gjør et eller annet med det stakkars hodet som utsettes for dem. Forsiden av Aftenpostens nettutgave har i skrivende stund et par-tre av disse små dryppene som man gjenfinner så mange steder.

«Nordmenn voldtar», forkynner et blogginnlegg som det lenkes til fra forsiden. Riktignok aldri fra en busk, oppdager man ved nærmere undersøkelse, men de er nok de verste når de kjenner offeret. Eller som det står langt nede i teksten, er de «antakeligvis etnisk norske menn». Det er vel ikke så nøye med etterretteligheten så lenge det er nordmenn det går utover.

Så langt om dagens nordmenn. Gårsdagens var visst ikke noe særlig bedre. Noen av dem bodde nemlig i USAs sørstater på 1860-tallet, og hva gjorde de da de mer eller mindre motstrebende befant seg med våpen og uniform i en sørstatshær? Jo, de «kjempet for slaveriet». Og et ledsagende bilde forkynner at de fortsatt «minnes» — i beundring over deres anstrengelser for å opprettholde de svartes stilling, får man tro — i dette våpengale redneck-landet som truer vår alles verdensfred.

Godt er det da at vi har noen til å sivilisere oss slaveriforkjempende voldtektsmenn i matveien, om ikke annet, hvor den arabiske innflytelsen «kjennes så deilig på tungen».

En vanlig selvpiskende dag på jobben i norsk medievirkelighet. God fornøyelse.